VÅRA TJÄNSTER

Vi samarbetar med alla yrkesgrupper i byggbranschen och kan lämna anbud på entreprenad; behörig våtrum(BKR), elarbeten, snickeri, plattsättning m m

Nyproduktion

Gips, hörnförstärkning, remsa, skarvspackling, fiberfilt, målning

Nybyggnation, tillbyggnation, ombyggnation

Invändigt, utvändigt, sprutmålningTraditionellt måleri

 invändigt, utvändigt, tapetnedtagning,  i-, på-, och bredspackling, tapetsering, målning, väv, microlitväv, snickeri, köksluckor/stommar, högtrycktvätt, Grön-Fri, fasad, fönster, MVK auktoriserad våtrumsmålning m.m


Fönsterrenovering

Gamla fönster behöver underhåll och ibland en mer omfattande renovering för att hantverk och kvalitet ska samspela med husets detaljer. Vi utför traditionell fönsterrenovering: linoljebaserade produkter och gammaldags teknik ger ett vackert resultat och dessutom en oslagbar livslängd.

Härdplaster (Epoxy)

Vi innehar certifikat för arbete med härdplaster. En extra slitstark två-komponent epoxy-färg är lämplig i garage, källare och vid lätt till medeltung trafik inom industri, handel och lantbruk. 

Liftar

Vi har även utbildning och erfarenhet av målning på höjd med olika typer av mobila arbetsplatformar (A1, A2, A3, B1, B2, B3) och tar gärna följande uppdrag: taktvätt, Grön-Fri behandling, målning av takkupor, vindskivor, olika typer av underslag och plåt.

Gratis offert

Besök på plats - rådgivning-offert

Helt kostnadfritt